O țigară nestinsă a distrus două anexe dintr-o gospodărie din Negrași

de | 17.08.2024 21:15 | Eveniment, Județean

Informații noi

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul din gospodăria din Negrași se manifesta violent la cele două anexe, pompierii reușind să-l lichideze în limitele găsite.

Totodată, flăcările amenințau să se propage la trei locuințe, una din aceeași gospodărie și alte două pe alte proprietăți, însă salvatorii argeșeni au reușit să evite acest lucru.

Misiunea de stingere a durat aproximativ 40 de minute, iar în urma evenimentului nu au rezultat victime.

Potrivit ISU Argeș, totul ar fi pornit de la o țigară aprinsă aruncată la întâmplare.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.”, transmite ISU Argeș

Știrea inițială

În aceste momente, pompierii sunt solicitați să intervină în două situații de urgență în județul Argeș:

🔻Incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Negrași– Pompierii de la Detașamentul Bradu și Punctul de Lucru Rociu acționează la fața locului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Pompierii ajunși la fața locului au constatat că incendiul se manifestă la două anexe (o magazie și un fânar), suprafața totală afectată fiind de aproximativ 100 mp.

Incendiul este localizat.”, transmite ISU Argeș

🔻Incendiu de vegetație uscată în comuna Mozăceni – Intervenția este gestionată de pompierii de la Detașamentul Bradu, care folosesc o autospecială de stingere pentru a limita propagarea incendiului.

Echipele de intervenție se confruntă cu două tipuri de incendii diferite: unul într-o gospodărie, care poate implica riscuri mai mari pentru oameni și bunuri, și unul de vegetație, unde propagarea rapidă a focului poate afecta suprafețe întinse.

Momentan nu se cunoaște dacă există persoane rănite.

sursă foto ziuadeconstanta.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A murit în timp ce lua masa. Sfârşit tragic pentru un bărbat de 59 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bradu | Mozăceni | Negrași | Rociu

Ultimele articole