O zi în familie s-a transformat în momente de disperare! Și-a pierdut copilul în parcul Lunca Argeșului!

de | 05.01.2023 19:35 | Județean, Pitești, Știri

Clipe de disperare astăzi, în jurul prânzului, pentru o mamă din Pitești, după ce și-a pierdut copilul cu care ieșise la o plimbare cu bicicleta în parcul Lunca Argeșului.

Femeia și-a găsit salvarea în câțiva jandarmi ce patrulau în proximitatea parcului Lunca Argeșului din Pitești. Ea le-a povestit că cel mic a dispărut, în timp ce se dădea cu bicicleta, într-un moment de neatenție.

Aceștia s-au mobilizat și au pornit în căutarea copilului, ajutați de câinele de serviciu cu care efectuau serviciul de patrulare.

După aproximativ 10 minute de căutare, cel mic a fost găsit la marginea parcului.

Copilul era speriat și cu lacrimi în ochi, dar s-a liniștit imediat după ce a fost dus în siguranță la mama sa.

Recomandăm tuturor părinților să acorde o atenție sporită supravegherii copiilor. Totodată, îndrumăm pe toți părinții să-și învețe copiii ca, în caz de nevoie, să se adreseze imediat jandarmilor sau oamenilor în uniformă din zonă.”, anunță IJJ Argeș.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Și-a pus capăt zilelor după ce a luat cina! S-a aruncat de pe terasa restaurantului! 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Lunca Argeșului | Pitești