Ocazie unică! Cei mai norocoși vor avea ocazia să doarmă în casa lui Shrek

de | 28.09.2023 21:07 | Național, Lifestyle

Pentru două zile, câțiva fani norocoși ai lui Shrek vor avea ocazia să locuiască în casa celebrului căpcăun din Scoția. Cu ocazia sărbătorii de Halloween, ultimul weekend din luna octombrie, căsuța lui Shrek și a iubitei lui, Fiona, va fi disponibilă. Experiență unică a fost pusă la cale de compania Airbnb.

Sursă foto: forbes.ro

Cei interesați se vor putea înscrie pentru a participa începând cu data de 13 octombrie. Câștigători sunt cei mai rapizi care vor închiria casa. Șederea este gratuită, însă fanii trebuie să își plătească călătoria până acolo. Astfel, trei personae vor putea petrece o vacanță într-o casă din zona de munte a Scoției, de pe 27 până pe 29 octombrie. Casa are doar două camere și va găzdui trei vizitatori. Fanii norocoși vor fi întâmpinați de Donkey. Locuința lui Shrek, recreată de Airbnb, arată cei de la alephnews.ro, este cuibărită sub baldachinul unui copac măreț, iar oaspeții vor mânca la o masă de lemn, luminată doar cu ajutorul unei lumânări. Toaleta este situată la 20 de metri distanță de casa lui Shrek. Totodată, oaspeții se pot încălzi cu ajutorul unui șemineu cu lemne, potrivit designboom.com.  Proprietatea este deținută și administrată independent de Ardverikie Estate, potrivit celor de la click.ro.

Foto descriptiv. Sursă foto: urbano.ro si forbes.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Icoana făcătoare de minuni de la Muntele Athos se află la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul Trivale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole