Oferta sezonului la Service Oprescu: La anvelope AEOLUS pentru camioane ai CASCO pe 2 ani!

de | 31.01.2024 20:01 | Anunțuri, Lifestyle

Oferta rămâne în picioare la cei de la Service Oprescu: la anvelope AEOLUS pentru camioane ai CASCO pe 2 ani. Iar, de curând, au primit un nou transport de anvelope Aeolus pentru camioane.

Calitatea serviciilor oferite este ușor măsurabilă prin gradul de mulțumire al clienților și prin recomandările acestora. La Vulcanizare Service Oprescu seriozitatea și siguranța lucrului bine făcut sunt două componente importante. Alte repere după care se ghidează echipa de la Vulcanizarea Service Oprescu sunt: calitatea, rapiditatea și responsabilitatea.

Cei de la Vulcanizare Service Oprescu sunt parteneri oficiali Aeolus și au o oferă: o asigurare CASCO pe 2 ani la fiecare set de anvelope Aeolus Neo cumpărat de la ei. Aceste anvelope pentru camioane sunt de înaltă calitate și sunt gata să facă față oricăror provocări pe șosele. Durabilitate și performanță sunt confirmate de marca Aeolus. De asemenea, pentru camioane și autovehiculele grele cei de la Vulcanizarea Service Oprescu au creat un serviciu de parcare pentru tiruri profesionistă, dedicată șoferilor și companiilor care au nevoie de un loc sigur și comod pentru a-și păstra vehiculele în timpul opririlor sau în afara orelor de funcționare.

Sursă foto: Facebook Vulcanizare Service Oprescu.

Telefon pentru detalii și programări: 0771.458.125 (telefon și whatsapp).

Sursă foto: Facebook Vulcanizare Service Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Servicii de top la Service Oprescu din Micești. De acum și stație ITP

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vulcanizarea Service Oprescu