Open Internațional & Turneu Junior 2024. Cei mai buni șahiști, premiați

de | 21.05.2024 10:58 | Pitești, Lifestyle

Adminsitrația locală din Pitești aunță că eveniment care a reunit pasionați de șah din întreaga țară și maeștri internaționali, Festivalul Internațional de Șah al Municipiului Pitești a oferit – atât participanților în competiții, cât și publicului iubitor al jocului minții – momente deosebite: un turneu internațional de șah rapid plus blitz (la Colegiul Național ”Alexandru Odobescu”), precum și trei evenimente-spectacol, desfășurate în aer liber, în Piața Primăriei Pitești.

În cadrul festivității de premiere care a avut loc duminică, 19 mai, la Sala Multimedia a Colegiului Național ”Alexandru Odobescu”, cei mai buni șahiști din concurs au fost recompensați cu medalii, diplome și trofee, fiindu-le recunoscută performanța și perseverența. Clasamentul pe grupe și categorii este afișat pe pagina oficială de Facebook a organizatorului – Clubul de Șah ALFIL Pitești.

Evenimentul a fost coordonat de instructorii de șah ing. Andrei Rădulescu și dr. Ovidiu Stancu, parteneri fiind: Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, și S.C. „Ideal Board Games” & Beautiful Company – Bright Solution.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cosmin Duțescu, aur la Campionatul European de Karate – ESHRKF

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole