Operațiune de amploare a procurorilor și polițiștilor: 70 de percheziții în toată țara

de | 05.09.2024 08:22 | Eveniment, Național

Poliția Română anunță că astăzi vor avea loc 70 de percheziții domiciliare, menite să combată infracționalitatea, să aducă în fața justiției persoanele implicate în fapte penale și să protejeze comunitatea de activități ilegale.

Potrivit sursei citate, perchezițiile au loc în mai multe localități din țară și sunt efectuate în cadrul unor dosare care vizează infracțiuni precum traficul de droguri, pornografia infantilă, constituirea de grupuri infracționale organizate, înșelăciunea, falsul informatic, evaziunea fiscală, spălarea banilor și tâlhăria calificată.

Acțiunea are ca scop documentarea activităților infracționale, recuperarea prejudiciilor și confiscarea bunurilor obținute prin infracțiuni.

Persoanele vizate vor fi conduse la audieri pentru dispunerea măsurilor legale.

Această operațiune face parte din eforturile Ministerului Afacerilor Interne de a combate infracționalitatea și de a asigura ordinea publică.

Foto/Video Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/accident-rutier-a1-apropiere-pitesti-autoturism-intrat-intr-parapet-187436/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole