Operațiuni de dezinsecție terestră la Topoloveni

de | 11.07.2024 12:30 | Administrație, Topoloveni

  • Anunț de interes!

Primaria Orașului Topoloveni informează că astăzi, 11 iulie se vor executa operatiuni de dezinsectie terestră, incepand cu ora 21.00, in parcuri, strazile orasului, si in satele apartinatoare.

la Topoloveni

„Pentru limitarea acțiunii nocive a țânțarilor asupra stării de sănătate a populației umane și animale Primăria Topoloveni prin operatorului Economic Actvet Control SRL efectuează în data de 11 iulie începând cu ora 21:00 operațiuni de dezinsecție terestră pentru combaterea țânțarilor adulți pe domeniul public al localității.”

Cetățenii sunt rugați să nu stea în raza de acțiune a substanței iar preventiv să închidă geamurile locuințelor în intervalul 21:00 – 4:00 dimineața.

Reprezentanții Primăriei Topoloveni informează de asemnea că operațiunea de dezinsecție se va executa cu produsul biocid Perme Plus în doză de aplicare de 1,2%.

De precizat că iinsecticidul este toxic pentru albine.

 

 

Foto: Facebook Primaria Orașului Topoloveni

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/video-sofer-inconstient-drifturi-intr-giratoriu-pitesti-176287/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Topoloveni | Topoloveni