Oportunitate de angajare! Cei selectați vor fi instruiți și vor primi calificarea de asistent personal profesionist

de | 05.07.2024 10:37 | Mioveni, Administrație

Administrația locală din Mioveni vine cu informații utile pentru cetățeni. Astfel, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități(ANPDPD) va implementa proiectul ”Rețeaua Asistenților Personali Profesioniști(APP) – “Suport pentru o viață independentă în comunitate pentru persoanele cu dizabilități”, în parteneriat cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș (DGASPC Argeș).

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Proiectul va fi finanțat prin Programul Incluziune și Demnitate Socială(PoIDS), Prioritatea Sprijin pentru persoanele cu dizabilități, Acțiunea 7.7 Formarea și asigurarea salarizării APP la nivel național și crearea și dezvoltarea la nivel național a unei baze de date relevante pentru rețeaua de APP și personalul specializat din sistem. Activitățile proiectului includ informarea, conștientizarea și sensibilizarea publicului larg și a persoanelor cu dizabilități, dezvoltarea competențelor asistenților personali profesioniști și suport acordat direcțiilor generale de asistență socială în dezvoltarea rețelei de APP. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea accesului la servicii de asistență personală profesionistă pentru persoane adulte cu dizabilități.

Beneficii:

  • Salarizare decentă, bonusuri și sporuri;
  • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
  • Cursuri de calificare gratuită;
  • Munca la domiciliu.

Persoanele selectate de către DGASPC Argeș vor fi instruite și vor primi calificarea de asistent personal profesionist (APP) pentru persoane cu dizabilități. Relații suplimentare se pot obține de la DGASPC Argeș – persoană de contact dl. Liviu Nistor, tel: 0248/271.131, interior 48.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție! Consiliere juridică gratuită pentru încheierea contractelor de vânzare-cumpărare sau de donaţie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Muncii | Mioveni | Primăria Orașului Mioveni