Se opresc semafoarele din zona Calea București – Bulevardul I.C. Brătianu

de | 05.07.2023 10:10 | Administrație, Pitești, Știri

Administrația locală din Pitești anunță că mâine, 06 iulie 2023, de la ora 10:30, va fi oprită funcționarea semafoarelor din intersecția străzilor Calea București – Bulevardul I.C. Brătianu.

Măsura este necesară pentru desfășurarea lucrărilor aferente proiectului ”Crearea unui sistem de management al traficului și măsuri pentru gestionarea durabilă a parcărilor în municipiul Pitești”, cod SMIS 129120. ”Rugăm participanții la trafic să circule cu prudență!”, transmite administrația locală.

Vă reamintim că de curând primarul Cristian Gentea anunța că în această lună se termină cu montarea semafoarelor în Pitești. Contractul de finanțare al proiectului care stă la baza montării semafoarelor în Pitești a fost semnat în 13.05.2020. Ulteriora administrația a aplicat pentru continuarea sistemului de management al traficului, pentru alte 4 loturi din Pitești și a semnat contractul de finanțare în 2023 (cofinanțare 0 lei). Primul proiect de montare a semafoarelor se încheie în iulie 2023, urmând probele tehnologice până în septembrie.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Totul despre colectarea separată a deșeurilor! Cum colectăm deșeurile din HÂRTIE/CARTON?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole