Ovidiu Puiu, senatorul PSD de Argeș: ”Cristian Gentea a câștigat pariul cu dezvoltarea urbană sustenabilă!”

de | 06.06.2024 11:54 | Pitești, Politic

Senatorul PSD de Argeș, Ovidiu Puiu, susține că în administrația Cristian Gentea, Piteștiul a dezvoltat toate coordonatele unui oraș european. Totodată, senatorul precizează că îi este ”cu totul alături în cursa electorală, îl apreciez și îl susțin!”.

”Ca un final de competiție, campania electorală adună victoriile candidaților și pregătește desemnarea câștigătorilor. Din fericire, Piteștiul a strâns multe, chiar foarte multe victorii în ultimul mandat și a ajuns pe podium sus, depășind toate așteptările. Iar primarul Cristian Gentea, face bilanțul și trage linie: a câștigat pariul cu dezvoltarea urbană sustenabilă!

În administrația Cristian Gentea, Piteștiul a dezvoltat toate coordonatele unui oraș european. Bilanțul lui Cristian Gentea se întinde pe zeci de pagini și acoperă întreaga zonă metropolitană a Piteștiului. Destul de dificil de făcut o sinteză a tot ceea ce a realizat, dar ușor de tras o concluzie: Piteștiul a crescut pe toate planurile!

Sunt sute de milioane de euro atrase pentru Pitești în ultimii ani și care se văd la tot pasul, pe toate străzile și în toate cartierele. La capitolul infrastructură, vorbim de școli modernizate, de creșe noi, de transport metropolitan și sisteme inteligente de trafic, iluminat, colectare deșeuri, de locuințe noi și de clădiri eficientizate energetic. Piteștiul are proiecte-fanion cu care se poate mândri oriunde în lume și mă refer aici, de exemplu, la bazinul olimplic și sala polivalentă care găzduiesc competiții pe bandă rulantă, la stadionul care urmează să prindă viață în viitorul apropiat sau la hubul de afaceri premiat la nivel national. Îndrăznesc să spun că Piteștiul e astăzi în topul municipiilor din România la capitolul curățenie și îngrijire a spațiilor verzi și că e mai vibrant ca niciodată în ceea ce privește agenda culturală și viața urbană.

Cristian Gentea nu se oprește aici și a pregătit temeinic strategia și echipa pentru noul mandat. Îi sunt cu totul alături în cursa electorală, îl apreciez și îl susțin!”, a conchis senatorul PSD, Ovidiu Puiu.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, CMF 21240002. 

Sursă foto: Facebook Facebook Ovidiu Puiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Galeria Rudolf Schweitzer-Cumpăna din Pitești, aproape gata

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Ovidiu Puiu | Pitești