Panouri fotovoltaice de la ROMSTAL: Împreună pentru un viitor sustenabil

de | 04.08.2024 20:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

  • Misiunea companiei Romstal este de a fi principalul partener de încredere al instalatorilor!

Romstal

Știai că energia solară ce atinge într-o oră, suprafața Pământului, poate susține consumul anual al planetei?

Energia solară este gratuită și regenerabilă, iar cu ajutorul panourilor fotovoltaice o putem converti în energie electrică!

La Romstal ai o gamă variată de sisteme fotovoltaice și branduri de top, dintre care poți alege.

Descoperă acum: https://rb.gy/la9jex

Romstal

Care sunt avantajele panourilor fotovoltaice?

Panourile fotovoltaice au rolul de a produce energie electrica fără a mai fi nevoie de alte costuri. Energia solară este o sursă inepuizabilă, curată și sigură și este o alternativă eficientă la arderea combustibililor fosili. Acestea sunt practice și au marele avantaj că produc energie fara a polua mediul înconjurător. În plus, te ajută să reduci costurile și sunt considerate unele dintre cele mai economice și ecologice soluții disponibile pe piață pentru furnizarea energiei electrice.

Cum se instalează panourile fotovoltaice?

Panourile fotovoltaice pot fi montate pe orice tip de acoperiș, iar pentru a avea randament maxim, este recomandat ca acestea să fie orientate catre sud, cu un unghi de inclinare de 30°. Este important să te asiguri că panourile nu sunt umbrite de copaci, clădiri înalte sau coșuri de fum. Poți monta panourile fotovoltaice și pe acoperișuri orientate către est sau vest.

Cum alegi cele mai potrivite panouri fotovoltaice?

Daca ai decis să montezi panouri fotovoltaice pentru a obține energie electrică și pentru a reduce costurile, este bine să știi că pentru alegerea acestora, trebuie să ții cont de câteva aspecte importante. În primul rând, este important să evaluezi corect cantitatea de energie de care ai nevoie în funcție de dimensiunea casei și de nevoile familiei tale. De exemplu, un sistem fotovoltaic de 3 kW va genera energie totală anuală de aproximativ 400 kWh, însă eficiența depinde în mare măsură de anotimp, vara cantitatea de energie produsă fiind mult mai mare, transmit specialiștii Romstal pe siteiul companiei.

Romstal

Ce tipuri de panouri fotovoltaice există?

Pe piață sunt disponibile mai multe tipuri de sisteme și panouri fotovoltaice, din care poți alege varianta care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.
Acestea se împart în 3 categorii: panouri on-grid, off-grid și hibrid.
Cele on-grid se conectează la rețeaua de energie electrică, cele hibrid se racordează la o sursă auxiliară de energie iar cele off-grid nu se montează la surse și sunt independente.

Ce prețuri au panourile fotovoltaice de la Romstal?

În gama Romstal gasești o mulțime de variante de panouri fotovoltaice, de diverse capacități, din care să alegi exact ce ai nevoie. Poti opta pentru panouri fotovoltaice monocristaline, simple sau cu ventilator și termostat, la preturi între 800 și 1275 de lei, în funcție de nevoi și buget, se menționeaz pe siteul companiei.
Mai multe informații găsiți pe siteul companiei www.romstal.ro sau pe pagina de Facebook Romstal Romania.
Foto: Romstal Romania
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: