Din toamnă, Parchetul Piteşti va avea un nou prim-procuror adjunct

de | 23.07.2024 07:30 | Administrație, Din ediția tipărită, Pitești

De la începutul lunii septembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești va avea un nou adjunct. În şedinţa de săptămâna trecută, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcția de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a magistratului Marc-Emilian Vasile, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru o perioadă de trei ani, începând cu data de 1 septembrie 2024.  Decizia a fost luată cu majoritate de voturi, doar trei dintre cei patru membri CSM care au votat fiind de acord cu numirea tânărului magistrat la parchetul piteştean.

Marc-Emilian Vasile este unul dintre cei mai tineri şefi de parchete din ţară. A devenit magistrat în 2018, fiind numit prin decret prezidenţial procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu. În numai doi ani de la intrarea în magistratură, Marc-Emilian Vasile a fost pentru prima dată delegat adjunct al parchetului la care lucra. Din mai 2023 s-a transferat la Parchetul de pe lângă judecătoria Braşov, unitate din conducerea căreia de asemenea face parte, după ce a fost delegat să ocupe funcţia de prim-procuror adjunct.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

CSM a prelungit delegările şefilor interimari din instanţele argeşene

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Giurgiu | Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti | Pitești