Parcul ”Lunca Argeșului”, Pitești. Astăzi începe RebelX Young Rock Festival

de | 07.07.2023 13:41 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • 7 -8 iulie are loc în Parcul Lunca Argeșului  

Suirsă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitesti

Ultimele pregătiri sunt în plină desfășurare în Parcul Lunca Argeșului din Pitești. Rebel X Young Rock Festival își așteaptă participanții într-un cadru spectaculos. Timp de două zile, începând de astăzi, vor urca pe scenă nume mari – Firewind și Altar – și multe trupe tinere care au un cuvânt de spus în muzica rock!

Suirsă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitesti Suirsă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitesti Suirsă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitesti Suirsă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitesti

Organizat de Asociația “La Pietre”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, Rebel X este un festival aparte, conceput să ofere o platformă optimă de exprimare trupelor tinere și talentate de muzicieni rock, într-un spațiu perfect pentru atmosfera proprie unui eveniment dedicat tinerilor: în cel mai mare parc al Piteștiului, Lunca Argeșului. Ediția a II-a a festivalului Rebel X oferă tinerilor ocazia să se alăture unei experiențe muzicale unice, prin line-up-ul pregătit, atmosfera captivantă și spiritul rock autentic, timp de două zile, în aer liber!

Suirsă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitesti Suirsă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitesti

Firewind și Altar vor urca pe scenă

”7 – 8 iulie, a II-a ediție RebelX Young Rock Festival: Parcul „Lunca Argeșului”, Pitești!

Pregătirile sunt în toi, voluntarii au intrat în atmosfera de festival, iar invitații speciali tocmai au sosit!

Spiritul rock continuă în Parcul ”Lunca Argeșului” din Pitești, unde timp de două zile, începând de astăzi, vor urca pe scenă nume mari – Firewind și Altar – și multe trupe tinere care au un cuvânt de spus în muzica rock!

Parcul își așteaptă vizitatorii, îmbrăcat în culorile verii. Intrarea la festival este gratuită!”, scriu cei din adminsitrația locală din Pitești pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria mUnicipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bacalaureat 2023. Încă o argeșeancă de 10!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole