Patru copii au ajuns la spital, după ce mama lor i-a spălat cu insecticid pentru combaterea râiei

de | 28.08.2023 23:45 | Eveniment, Național

Patru copii, cu vârste cuprinse între 1 și 17 ani,  din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, au ajuns la spital după ce mama lor a încercat să-i scape de păduchi spălându-i cu o substanţă toxică folosită împotriva râiei la animale

Din primele informații, mama lor i-a spălat cu Tomoxan, o soluţie specială împotriva râiei, care se foloseşte la oi.

Din păcate, gestul inconștient al mamei era să-i ucidă pe toți cei patru frați de 1 an, 4 ani, 7 ani și 17 ani.

După ce au inhalat substanţa extrem de periculoasă, copiilor li s-a făcut rău, iar mama a solicitat sprijinul Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița,  relatează independentonline.ro.

Cadrele medicale din Ialomița au constatat gravitatea cazului și au dispus transferul către Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Din păcate, starea de sănătate a celui de un an s-a agravat, astfel că el a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni, iar de acolo s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD.

Ei prezentau vărsături și dureri de cap. Astfel,  rând pe rând, toți cei patru copii au fost transportați de urgență la spitalul de copii Grigore Alexandrescu.

Potrivit sursei citate, mama le-a declarat medicilor că a utilizat respectiva substanță chimică deoarece copiii aveau păduchi.

sursă foto independentaonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tineri vitezomani, trași pe dreapta de polițiștii argeșeni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Ialomița

Ultimele articole