Percheziții la doi agresori din Câmpulung! Au fost găsite mai multe pistoale!

de | 26.10.2023 19:10 | Știri, Eveniment

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, din cercetările făcute de către polițiști, s-a stabilit că un bărbat a fost victima a doi agresori, , în noaptea de 21 spre 22 iulie, în Câmpulung.

Agresorii sunt doi bărbați de 28, respectiv 30 de ani, ambii din Câmpulung.

În dimineața zilei de 25 septembrie, polițiștii au făcut două percheziții domiciliare la locuințele celor doi, iar în urma lor au fost identificate și ridicate mai multe obiecte contondente și două pistoale cu aer comprimat.

Bărbații au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetați sub măsura arestului preventiv pentru bărbatul de 28 de ani și în stare de libertate pentru bărbatul de 30 de ani.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto G4media.ro

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Administratorul unei firme din Argeș – trimis în judecată pentru evaziune fiscală!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: