Pericol în trafic! Argeșeni prinși băuți la volan

de | 14.05.2024 23:47 | Eveniment, Județean

Doi argeșeni s-au ales cu dosare penale și au rămas fără permise, după ce au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau sub influența alcoolului.

Este vorba despre un bărbat  de 55 de ani, din Curtea de Argeș și un bărbat de 49 de ani, din Mioveni, care conduceau pe raza localității lor de domiciliu.

Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care aceștia au fost conduși la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Pentru că s-au urcat la volan în timp ce se aflau sub influența alcoolului, argeșenii s-au ales cu dosare penale și au rămas pietoni.

S-a urcat beat la volan și și-a condus prietenul spre moarte

Reamintim faptul că, în noaptea de 12 spre 13 mai, un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, după ce prietenul său s-a urcat băut la volan și a pierdut controlul, iar mașina în care se aflau cei doi s-a oprit într-un gard de beton.

Tinerii de 19 ani din comuna Siliștea Gumești din Teleorman au mers să se întâlnească cu două fete  N-au mai ajuns pentru că, în comuna Popești, s-au izbit violent cu mașina de un cap de pod, mașina s-a răsucit în aer și s-a oprit într-un gard din beton după ce șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă ușoară. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Mai multe informații despre acest subiect AICI.

Foto StiriSuceava.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/smecherul-satului-care-omorat-preot-bagat-altul-spital-160462/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioveni | Teleorman

Ultimele articole