Persoană dată dispărută – găsită înecată într-un lac!

de | 24.07.2024 14:31 | Eveniment, Național

Tragedie în județul Mureș acolo unde o persoană dată dispărută a fost găsită înecată într-un lac.
Reprezentanții Salvamont Mures au fost alertați în această dimineață, la ora 4,50 să intervină în căutare unei persoane dispărute într-un lac în zona Trei Sate jud Mureṣ.
persoana inecata lac

Foto: Facebook Salvamont Romania

La locul indicat s-a deplasat un echipaj de scafandri al echipei Salvamont Mureṣ care după cercetarea zonei cu noul dispozitiv AquaEye a identificat foarte repede locul unde persoana dispărută se afla sub apă ṣi în scurt timp victima a fost extrasă.
Din păcate echipajul medical aflat la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru persoana în cauză.
Salvamont , la datorie în orice situație!
Din păcate, astăzi nu a fost vorba de o actiune de salvare, doar de recuperarea trupului unei persoane înecate, dar echipamentele de căutare, de înaltă tehnologie si bazate pe inteligenta artificiala, au făcut ca actiunea sa se finalizeze foarte rapid”, au transmis salvatorii în mediul online. 
persoana inecata aparat

Foto: Facebook Salvamont Romania

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont