Peste 1.400 de pachete de ţigări ascunse în bagajele de cală, descoperite pe Aeroportul Otopeni

de | 26.08.2024 16:36 | Eveniment, Național

Doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 28, respectiv 38 de ani, întorși din Turcia, au fost prinși pe Aeroportul Otopeni cu peste1.400 de pachete de țigări nedeclarate. Aceștia încercau să să le introducă ilegal în țară, ascunzându-le în bagajele de cală.

Potrivit Poliției de Frontieră Română, ieri, 26 august, în jurul orei 09.00, cei doi bulgari, după ce și-au ridicat bagajele de cală, au încercat să iasă din aeroport prin zona alocată culoarului verde – „nimic de declarat”. Spre ghinionul lor, au fost opriți pentru control.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au găsit în bagajele de cală ale acestora, 29.000 de ţigarete (1.450 pachete), în valoare de 42.500 lei.

Întreaga cantitatea de țigări a fost reținută de către autoritatea vamală, iar persoanele au fost sancţionate contravenţional de către organul vamal.

Foto: Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș.Peste nouă hectare de teren mistuite de flăcări

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Otopeni | Turcia

Ultimele articole