Peste 1600 de locuri scoase la concurs în școlile de poliție

de | 23.09.2024 15:57 | Național, Județean, Lifestyle

Vești bune pentru cei care vor să devină agenți de poliție!

IPJ Argeș anunță că, în perioada octombrie – decembrie 2024, se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române: Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

Un număr de 1.640 de locuri sunt scoase la concurs în cadrul celor două școli care pregătesc agenți de poliție.

Numărul de locuri, defalcat pe școli, este următorul: 1.340, la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și 300 la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca.

Cererile de înscriere se pot trimite exclusiv în format electronic, până la data de 6 octombrie 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Unitățile de recrutare vor posta pe site-ul oficial adresa de e-mail la care se vor transmite cererile-tip de înscriere.

Candidații se pot înscrie la o singură școală, iar documentele necesare pentru dosarul de recrutare trebuie depuse până pe 24 octombrie 2024.

Lista cu unitățile de recrutare se regăsește aici – https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.

Sesiunea de admitere va include mai multe etape: evaluarea psihologică, proba de evaluare a performanței fizice (1 – 6 noiembrie 2024), și proba de evaluare a cunoștințelor (9 noiembrie 2024). Examinarea medicală se va desfășura între 13 noiembrie și 23 decembrie 2024.

Rezultatele finale vor fi afișate pe site-urile oficiale ale unităților de învățământ până la data de 24 decembrie 2024.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-ul MAI: https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/, precum și pe site-urile fiecărei instituții de învățământ:

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Roadpol Safety Days în Argeș: Peste 600 de amenzi și 25 de permise reținute

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpina | Cluj | Cluj-Napoca | Mureș | Târgu Mureș