Peste 370 de amenzi date într-o singură zi de polițiștii argeșeni

de | 26.09.2024 21:11 | Județean, Lifestyle

În ultimele 24 de ore, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu cei din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere. Aceste acțiuni s-au concentrat în special pe identificarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, inclusiv cei care conduc agresiv sau sub influența alcoolului și a substanțelor cu efect psihoactiv.

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii rutieri au organizat 71 de filtre rutiere și au efectuat 373 de testări cu aparatele din dotare, pentru a depista consumul de alcool sau substanțe interzise.

În urma abaterilor constatate, oamenii legii au aplicat 371 de sancțiuni contravenționale, au reținut 13 permise de conducere și au retras 22 de certificate de înmatriculare.

Din totalul abaterilor la regimul rutier constatate de polițiști, 103 au fost depășiri ale regimului legal de viteză.”, transmite IPJ Argeș

Printre cei care au încălcat regulile de circulație se numără și un bărbat de 44 de ani, din Bascov.

Bărbatul a fost depistat conducând fără permis un moped neînmatriculat. Polițiștii l-au testat și cu aparatul etilotest, rezultând o valoare sub limita de 0,4 mg/litru, alcool pur în aerul expirat.

În urma ispravei sale, bărbatul din Bascov s-a ales cu dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

Foto descriptiv :daynews24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Când se va atinge vârful viiturii și care va fi debitul maxim al Dunării

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Uiasca | Valea Ursului

Ultimele articole