Peste 450  de oameni, la ”Crosului Orașului Mioveni 1485”

de | 01.07.2024 11:56 | Mioveni, Lifestyle

Peste 450 de persoane din toată țara, alergători amatori si profesioniști au participat duminică, 30 iunie, la cea de-a doua ediție a „Crosului Orașului Mioveni 1485” – competiție de alergare urbană.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Voluntarilor Invictus Mioveni, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni, Consiliul Local Mioveni și Centrul Cultural Mioveni, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Orașului 2024. Competiția sportivă a cuprins probe atât pentru adulți, cât și pentru copii și persoane cu dizabilități. Administrația locală din Mioveni precizează că legendara atletă Maricica Puică, cunoscută pentru performanțele sale remarcabile, a fost Brand Ambasadorul Crosului Orașului Mioveni 1485, ediția a II-a!

Sursă foto: Facebook Primaria Orasului MIoveni

”Acum, la finalul celor trei zile de manifestări artistice și sportive, prilejuite de sărbătoarea Zilelor Orașului Mioveni 2024, tragem linie și ne bucurăm de reacțiile pozitive ale participanților și invitaților.

Conducerea Primăriei Mioveni transmite mulţumiri tuturor celor care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a manifestărilor incluse în programul din acest an al Zilelor Orașului Mioveni, repectiv Poliției Orașului Mioveni, Jandarmeriei Argeș, Poliției Locale și S.V.S.U. Mioveni care au asigurat permanent ordinea în oraş și protecția bunurilor, Serviciului de Ambulanță Alinvest, echipei de la Centrul Cultural Mioveni, echipelor de permanență și celor din teren de la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Asociației INVICTUS România – Filiala Mioveni, voluntarilor şi, nu în ultimul rând, cetăţenilor oraşului Mioveni care au fost alături de noi într-un număr foarte mare.

Vă mulțumim tuturor pentru implicare, colaborare și prezență!”, a fost mesajul transmis de administrația locală din Mioveni.

Foto descriptiv.Sursă foto: Facebook Primaria Orasului MIoveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

RadioAventura 2024 se întoarce la Pitești! Urmărim meciul României cu Țările de Jos în Piața Primăriei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: