Peste 760 de șoferi au rămas fără permis de Sfânta Maria Mică

de | 09.09.2024 21:57 | Național, Eveniment

Pe 8 septembrie, cu ocazia Sfintei Maria Mici, polițiștii rutieri au desfășurat controale ample pe șoselele din România, rezultând în reținerea a 761 de permise de conducere într-o singură zi.

Potrivit Poliției Române, dintre acestea, 380 au fost retrase pentru depășirea limitei legale de viteză, 70 pentru consum de alcool și 13 pentru droguri.

Acțiunile de control au fost intensificate pentru a preveni incidentele rutiere și a crește siguranța pe drumurile publice. Pe lângă reținerea permiselor, au fost retrase și 324 de certificate de înmatriculare pentru diverse nereguli tehnice sau legale.

Totodată, polițiștii au intervenit la peste 3.700 de apeluri din partea cetățenilor și au aplicat aproape 10.000 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4,5 milioane de lei.

Tot ieri, au fost depistate și 24 persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

Aceste măsuri reflectă eforturile autorităților de a sancționa comportamentele periculoase din trafic și de a preveni accidentele rutiere.

Foto descriptiv Replica Online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

România – Lituania: Echipa de start aleasă de Mircea Lucescu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lituania

Ultimele articole