Pieton acroșat de un autoturism la Poiana Lacului! Acesta a decedat!

de | 12.10.2024 16:34 | Eveniment, Importante, Județean

Un alt accident rutier, de data aceasta în care este implicat un pieton a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 67B, în localitatea Poiana Lacului.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș se află la fața locului pentru cercetări.

UPDATE

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 67B, pe raza comunei Poiana Lacului, circulând din direcția Vedea spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul pătrunderii pietonului pe partea carosabilă, a acroșat și accidentat un bărbat de 66 de ani, din Poiana Lacului.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, unde, ulterior a survenit decesul acestuia, informează IPJ Argeș.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că acesta nu a consumat alcool.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în care cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, au mai transmis polițiștii argeșeni.

poliția

Foto descriptiv captură video Ancheta Online

Pentru evitarea accidentelor pietonii sunt sfătuiți să sporească atenția şi să traverseze numai prin locuri marcate și semnalizate corespunzător și după ce sunt siguri că o pot face în siguranță. Este recomandat să se evite, pe cât posibil, folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă.

Totodată conducătorii auto trebuie să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să-şi sporească atenţia şi să adopte o manieră calmă la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, peanchetaonline.ro:

Acum pe DN65! Impact între două autoturisme

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | DN65 | Pitești | Poiana Lacului | Vedea