Pui de pisică ucis cu cruzime de un bărbat beat

de | 29.08.2023 16:38 | Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal în care era cercetat un bărbat de 64 de ani care a omorât un pui de pisică.

Evenimentul nefericit a avut loc pe 25 iulie, când agresorul, un bărbat de 64 de ani din Umbrărești, județul Galați, venise la Pitești la niște prieteni, iar beat fiind, a luat de coadă un pisoi de aproximativ 3 luni și a dat cu el de un copac până l-a omorât. Polițiștii l-au găsit cu capul zdrobit lângă copac.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în cursul zilei de 25 iulie, un bărbat de 64 de ani, având domiciliul în comuna Umbrărești, județul Galați, în timp ce s-ar fi aflat sub influența alcoolului, ar fi ucis, prin izbirea de un copac, un pui de pisică în vârstă de aproximativ 3 luni.
Trupul neînsuflețit al puiului de pisică a fost identificat la fața locului, cu urme de violență la nivelul capului.”, transmite IPJ Argeș

Acesta a demonstrat o cruzime greu de imaginat, iar acum va da socoteală în fața instanței.

Reamintim că, în seara zilei de 26 iulie, bărbatul a fost depistat și reținut pentru 24 de ore. Ulterior, pe 3 august, bărbatul a fost arestat preventiv.

Acum, dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Argeș: Un câine și un pui de pisică au fost ucise cu cruzime

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Galați | Pitești | Protecția Animalelor

Ultimele articole