Piteștean de 26 de ani, reprezentant de vânzări – trimis în judecată pentru înșelăciune

de | 21.07.2024 20:30 | Eveniment, Județean

  • Cercetări finalizate de polițiști!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, în forma continuată (3 acte materiale) și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în forma continuată (2 acte materiale).

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani din Pitești, având calitatea de reprezentant de vânzări în cadrul unei societăți comerciale cu obiect de activitate fabricare și montaj de tâmplărie, ar fi indus în eroare trei personae fizice, încheind în fals contracte de prestări servicii în numele angajatorului, încasând sume cu titlu de avans, (10.850 lei, respectiv 10.000 lei și 7.500 lei), se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Polițiștii argeșeni transmit că dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident la Berevoești! Pieton transportat la spital!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești