Un piteștean de 29 de ani și-a sechestrat fosta concubină! Femeia a fost bătută și încuiată în casă, în Bradu!

de | 15.09.2023 15:34 | Eveniment, Știri

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat, în cursul zilei de 14 septembrie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violențe și tâlhărie, și au reținut un bărbat de 29 de ani, din Pitești.

Astfel, din cercetări reiese că tânărul și-a sechestrat fosta concubină, în ziua de 11 septembrie, în timp ce se afla în locuința din comuna Bradu.

El a agresat-o, i-a luat telefonul din mână când voia să apeleze la ajutor și ar fi închis-o în casă, împotriva vionței sale, amenințând-o cu acte de violență să nu părăsească imobilul.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Sursa foto: Karolina Grabowska/ Pexels

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu de vegetație în Suseni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | comuna Bradu | Pitești | Suseni

Ultimele articole