Piteștean de 31 de ani reținut după ce a agresat fizic un alt bărbat! I-a dat cu o sticlă în cap!

de | 30.06.2024 12:21 | Pitești, Eveniment

  •  Piteștean reținut de polițiști pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 la data de 29.iunie, în jurul orei 22:00 cu privire la faptul că la intersecția Aleea Tenor Ioan Băjenaru cu b-dul 1 Decembrie 1918 o persoană ar fi fost agresată fizic, fiind lovită cu o sticlă la nivelul capului.

Echipajele de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești care s-au deplasat la locul incidentului au identificat persoana agresată, respectiv un bărbat, care a oferit detalii despre agresor.

Bărbatul a fost identificat, la scurt timp de către polițiști, în urma informațiilor culese și semnalmentelor agresorului. A fost vorba despre un bărbat de 31 de ani din Pitești care a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în noaptea de 29 iunie, în jurul orei 22.00,  în timp ce se aflau în zona unui magazin, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 31 de ani ar fi agresat un alt bărbat, lovindu-l cu o sticlă în zona capului, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv: accentîngorj.ro

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) S-au dat amenzi în Pitești! Acțiuni ale polițiștilor rutieri cu reprezentanții R.A.R.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole