Piteștean de 37 de ani reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție

de | 13.06.2024 17:30 | Pitești, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, și au reținut la data de 12 iunie un bărbat de 37 de ani, din Pitești.

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că, mierucri 12 iunie piteȘteanul a mers la locuința părinților săi, deși împotriva sa era emis un ordin de protecție, emis de instanță.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, după administrarea probatoriului, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 13 iunie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a decis! Tudor Pendiuc iese din închisoare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole