Piteștean de 37 de ani trimis în judecată! A încălcat ordinul de protecție!

de | 26.07.2024 18:00 | Eveniment, Pitești

Un piteȘtean de 37 de ani a fost trimis în judecată pentru că a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său de instanță.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție provizoriu și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

În zua de 12 iunie piteșteanul a mers la locuința părinților săi, deși împotriva sa era emis un ordin de protecție, emis de instanță.

Trebuie amintit faptul că în aceași zi, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

IPJ Argeș informează că dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

49 de accidente grave în Argeș, în primele șase luni din 2024. 18 persoane și-au pierdut viața

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești