Un piteștean și o femeie din Călinești – prinși de RADAR cu viteză excesivă

de | 19.06.2024 22:00 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 19 ani din Pitești care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Călinești a fost depistat în ziua de 18 iunie de polițiștii Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Topoloveni conducând cu viteză excesivă.

Piteșteanul a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 111 km/h pe un sector de drum cu limita legală de 50 de km/h.

Polițiștii Formaţiunii Rutiere Topoloveni au mai depistat de asemenea și o femeie de 28 de ani, din Călinești, care conducea un autotuism pe DJ 702, pe raza orașului Topoloveni, un sector de drum cu limita legală de 50 de km/h, fiind înregistrat cu aparatul RADAR cu viteza de 115 km/h.

În urma abaterilor constatate, ambii șoferi au fost sancționați contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisele de conducere au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberate dovadezi înlocuitoare.

 

Foto: IPJ Argeș

 

CItiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Femeie călcată de mașină în cartierul Trivale din Pitești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | Pitești | Topoloveni | Trivale

Ultimele articole