Piteștean mort de beat la volan! A ajuns la o unitate medicală

de | 12.02.2023 17:28 | Știri, Eveniment, Pitești

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au depistat, în cursul zilei de 11 februarie, în jurul orei 09:00, un bărbat de 51 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 65, pe raza comunei Lunca Corbului, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Piteșteanul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a avut o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul s-a ales cu dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto eMaramures

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Paznic din Pitești – mort de beat la muncă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 65 | Lunca Corbului | Pitești

Ultimele articole