Piteștean prins la volanul unui autoturism cu numere false

de | 01.07.2024 15:57 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 40 de ani, din Pitești, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști la volanul unei mașini cu numere false.

În cursul zilei de ieri, 30 iunie, în timp ce se deplasa pe str. Depozitelor din Pitești, bărbatul a fost oprit pentru un control de rutină.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că plăcuţele de înmatriculare aplicate pe vehicul erau false, iar autoturismul era neînmatriculat.

În ziua de 30 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 40 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Depozitelor din Pitești, iar în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că numărul de înmatriculare montat pe autovehicul nu era atribuit acestuia, iar autoturismul în cauză figura neînmatriculat.”, transmite IPJ Argeș

În urma ispravei sale, bărbatul de 40 de ani s-a ales cu dosar penal.

Nu a fost însă singurul piteștean care a încălcat ieri regulile de circulație. Și un bărbat de 47 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând un autoturism pe str. Horia, Cloșca și Crișan din municipiul Pitești, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Foto descriptiv digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi tineri argeșeni au devenit pietoni, după ce au făcut „liniuțe“ pe tronsonul Lerești – Voina

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole