Piteștean reținut după ce a distrus mașina rivalului său

de | 10.02.2023 17:36 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

A distrus mașina rivalului său! Un piteștean a fost reținut

Un piteștean, în vârstă de 55 de ani, a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, fiind acuzat de distrugere.

Potrivit cercetărilor, piteșteanul ar fi distrus mașina unui alt bărbat, aflată într-o parcare a unui supermarket. Se pare că bărbatul îl cunoștea pe proprietarul mașinii. De altfel, potrivit surselor noastre, între cei doi exista un conflict mai vechi, iar în momentul în care omul de 55 de ani a dat de mașina rivalului său, a decis să se răzbune.

Prin urmare, a zgâriat pelicula de vopsea de pe portiera dreapta față, portiera stânga față, portiera stânga spate, dar și capota portbagajului mașinii.

Prejudiciul este de aproximativ 4.300 de lei.

Bărbatul de 55 de ani a fost reținut, iar astăzi va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Botoseneanul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alertă! Bărbat din Argeș, dispărut de o lună de zile

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești