Piteștean sancționat pentru viteză excesivă! Gonea cu 133 de km/h pe DN 65B

de | 23.07.2024 17:50 | Eveniment, Județean

Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În acest context polițiștii rutieri au acționat în 67 de filtre rutiere, fiind efectuate 301 testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 318 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 90.000 de lei și au fost reținute 20 de permise de conducere. Totodată au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

Printre persoanele amendate s-a aflat și un bărbat de 36 de ani din Pitești care a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DN 65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteză excesivă. Acesta a fost prins cu 133 de km/h pe un sector cu limita de 70 de km/h.

Șoferul piteștean a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

Foto descriptiv bihon.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu victime în comuna Rociu! Implicate două autotrisme

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | DN 65B | Pitești | Rociu

Ultimele articole