Piteșteancă terorizată de fostul concubin! Bărbatul a fost trimis în judecată

de | 12.07.2024 15:44 | Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, loviri sau alte violențe, încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție, furt între rude, distrugere, amenințare, conducere fără permis și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

Vizat de acest dosar este un bărbat de 30 de ani, cu domiciliul în București.

Bărbatul este acuzat că, în noaptea de ziua de 16 spre 17 iunie, s-ar fi deplasat la locuința fostei concubine, căreia i-ar fi sustras prin acte de violență un lănțic și o brățară din aur, după care a
plecat.

Nu s-a mulțumit doar cu atât și a revenit la locuința femeii, unde, tot prin violență, i-a mai furat două inele din aur.

Speriată, femeia a alertat imediat autoritățile, lucru care l-a enervat pe bărbatul de 30 de ani.

În cursul nopții, în timp ce se afla în fața casei fostei concubine, bărbatul ar fi lovit-o cu pumnii în zona capului, din cauză că a anunțat poliția.

Teroarea a continuat și în cursul zilei de 17 iunie, când bărbatul i-ar fi trimis mai multe mesaje de amenințare. De asemenea, bărbatul i-ar fi furat și mașina pe care ar fi condus-o pe drumurile publice, deși nu deține permis de conducere.

Reamintim că, pe 18 iunie, după administrarea probatoriului, bucureșteanul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost dus în
în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În prezent, oamenii legii au finalizat cercetările, iar dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto: gazetadecluj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav în stația Petrom din Bascov! Femeie călcată de microbuz

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | București | Petrom | Pitești | Uiasca | Valea Ursului

Ultimele articole