Piteșteni amendați și lăsați fără permis pentru comportament agresiv în trafic

de | 12.08.2024 22:15 | Eveniment, Județean

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru creșterea gradului de siguranță a tuturor participanților la trafic.

Astfel, în cadrul acțiunilor, mai mulți șoferi au fost depistați încălcând regulile de circulație. În urma abaterilor constatate, polițiștii argeșeni au dat 534 de amenzi, în valoare de aproximativ 116.000 de lei, au reținut 37 de permise de conducere și au retras 21 de certificate de înmatriculare.

Printre cei care au rămas pietoni se află și trei piteșteni. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, unul de 18 ani și un bărbat de 37 de ani.

Ieri, 11 august, tânărul de 20 de ani și bărbatul de 37 de ani se deplasau pe bld. Republicii din municipiul Pitești și au adoptat un comportament agresiv în timpul conducerii, patinând excesiv, în gol, roțile motrice.

Tot ieri, a fost depistat și tânărul de 18 ani. În timp ce se deplasa pe bld. Nicolae Bălcescu, el a adoptat un comportament agresiv în timpul conducerii, prin efectuarea unui derapaj controlat, la ieșirea dintr-o intersecție de tip sens giratoriu.

Toți cei trei conducători auto au fost sancționați contravențional și lăsați fără permis pentru 30 de zile.

foto descriptiv ziare.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricții de tonaj pe mai multe drumuri din țară, în minivacanța de Sfânta Maria

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Nicolae Bălcescu | Pitești

Ultimele articole