Pitești. Astăzi se verifică semafoarele!

de | 20.02.2023 14:18 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Municipalitatea din Pitești anunță că astăzi până la ora 15:30 sunt programate întreruperi temporare în funcționarea semafoarelor din mai multe zone. De altfel, verificările presupun întreruperea independentă a semaforizării fiecărei intersecții, pentru un scurt interval de timp.

”Astăzi, 20.02.2023, în intervalul orar 13:15 – 15:30, vor fi efectuate verificări ale semaforizării, în intersecțiile în care semafoarele au funcționat pe galben intermitent, în perioada 18 – 19 februarie. Cauzată de o pană de curent, dereglarea semafoarelor s-a produs în zonele: Trivale, Dumbravei, Smeurei, Teilor, Calea București și Vivo Mall. Verificările presupun întreruperea independentă a semaforizării fiecărei intersecții, pentru un scurt interval de timp. Participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită, în perioada întreruperii semaforizării, pentru evitarea oricărui incident”, anunță administrația locală din Pitești pe pagina de Facebook a instituției.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Incendiu de vegetație uscată izbucnit în Călinești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Calea București | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Trivale

Ultimele articole