Pitești.Bărbat de 41 de ani prins de două ori conducând fără permis în interval de o săptămână

de | 11.09.2024 19:38 | Județean, Eveniment

Tupeu fără limite!

F.G, un bărbat de 41 de ani, din Bogați, a fost prins pentru a doua oară în decurs de o săptămână conducând fără permis de conducere pe raza municipiului Pitești.

Astăzi, în jurul orelor 19:00, un echipaj al Poliției Locale – Serviciul Siguranță Rutieră a blocat autoturismul acestuia în apropierea Autogării Sud, după ce bărbatul a fost observat conducând haotic și punând în pericol ceilalți participanți la trafic.

F.G. fusese identificat anterior, pe strada Mihai Eminescu, conducând în aceeași situație. Mai multe informații despre acest subiect AICI.

Astăzi, în jurul orelor 19.00, un echipaj al Poliției Locale – Serviciul Siguranță Rutiera, a depistat în apropierea Autogării Sud, un conducător auto ce se deplasa haotic, punând în pericol ceilalți participanți la trafic. Pentru a nu se produce un eveniment rutier cu urmări tragice, autoturismul acestuia a fost blocat de către polițiștii locali și în urmă legitimării șoferului s a stabilit că este vorba de aceiași persoana pe care colegii noștri au depistat o și săptămâna trecută, F.G. de 41 ani, pe strada Mihai Eminescu, conducând auto fără a deține permis de conducere.”, transmite Poliția Locală Pitești

Poliția Națională a fost notificată pentru a continua cercetările și a lua măsurile legale necesare.

Foto: Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alertă în Ciomăgești! O fată de 14 ani a plecat de acasă și este de negăsit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați | Mihai Eminescu | Pitești | Poliția Locală Pitești