Pitești: Colectau pet-uri, dar aruncau gunoaiele pe jos! Au fost prinși în flagrant

de | 10.08.2023 15:06 | Știri, Eveniment, Județean

Două persoane din Ștefănești – Zăvoi au fost amendate de polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente și Ordine Publică – Poliția Locală Pitești, după ce au colectat pet-uri dintr-o platformă de gunoi și au lăsat în urma lor o mare mizerie.

Ele au fost depistate, în cursul acestei dimineți, în timp ce colectau pet-uri de la platforma de gunoi situată în imediata apropiere a blocului D4, din cartierul Tudor Vladimirescu.

Acestea erau în vizorul polițiștilor locali, deoarece își făcuseră un obicei de a colecta pet-uri din zona respectivă, împrăștiind gunoaiele, lăsând astfel în urma lor o mare mizerie.

În acest sens, polițiștii locali au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1500 lei.

Pentru o mai bună operativitate și pentru a se depista în timp util cele menționate, cetățenii pot sesiza la dispeceratul Poliției Locale Pitești, la numerele de telefon 0348/911 sau 0248/210230.”, transmite Poliția Locală Pitești

sursă foto Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O șoferiță din Pitești a fost prinsă beată la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Poliția Locală Pitești | Tudor Vladimirescu

Ultimele articole