Pitești: Cristian Gentea câștigă din nou municipiul!

de | 10.06.2024 01:55 | Pitești, Administrație, Importante, Politic

Conform primelor calcule Cristian Gentea a câștigat lupta pentru Primăria municipiuluin Pitești.

Acesta a pornit ca favorit în competiția pentru un nou mandat de primar a Piteștiului, având de partea sa, dincolo de o echipă de consilieri foarte reprezentativă și cu puternică susținere, cifre care confirmă cel mai performant management public din istoria administrației municipale.

În această dimineață la secția de votare de la Școala Gimnazială ”Nicolae Simonide” din Pitești, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea și-a exprimat votul iar la ieșirea din secia de votare a transmis următorul mesaj:

Primăria Pitești trebuie să-și continue proiectele începute!
În consecință, votul meu dat astăzi este unul pentru normalitate, ținând cont de faptul că s-au făcut atât de multe lucruri bune în ultimii 3 ani și jumătate, iar percepția cetățenilor este una mai mult decât motivantă!
Vreau să mulțumesc echipei mele, și, în mod special, soției mele, care mă susține total!”, a declarat edilul Piteștiului. 
Declarația de astăzi a primarului Cristian Gentea o puteți viziona la acest link: https://www.facebook.com/cristian.gentea.3/videos/471735075220234

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ce localități a luat PSD în Argeș până la ora aceasta? Află numaratoarea paralelă!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Favorit | Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole