Pitești: Cu permisul abia luat, un tânăr gonea cu viteză amețitoare pe Republicii!

de | 05.04.2022 17:35 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Viteza reprezintă una dintre cauzele principale ale producerii accidentelor rutiere grave. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre șoferii împătimiți ai vitezei la volan nu se pot stăpâni să nu apese accelerația mai mult decât trebuie.

Este și cazul unui tânăr de 19 ani, cu permisul de-abia obținut, care a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce gonea pe Bld. Republicii din Pitești, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 113 km/h.

Băiatul, din Pitești, a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1305 lei. De asemenea, permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării pentru 90 de zile.

Șoferi din Argeș, încarcerați! Conduceau fără drept

Mai mult, doi șoferi din Argeș au fost încarcerați, marți, 4 aprilie, după ce au comis mai multe infracțiuni rutiere. Mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Pitești, au fost puse în aplicare de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului.

Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 35 de ani, din comuna Cocu a fost condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare, după ce a săvârșit infracțiunea de conducere a unui autovehicul fără drept.

Cel de-al doilea argeșean încarcerat este un bărbat de 37 de ani, din comuna Vedea. Acesta a fpst condamnat la 10 luni și 20 de zile de închisoare după ce a condus un autovehicul fără a avea acest drept. Mai mult, mașina respectivă avea număr fals de înmatriculare.

Păstrând același registru, aflăm despre un tânăr din Dâmbovița, comuna Dragodana, care în timp ce se deplasa cu o autoutilitară pe DN 7, în localitatea Morărești, a fost tras pe dreapta de către polițiștii argeșeni.

Oamenii legii au descoperit în urma verificărilor efectuate, că bărbatul de 29 de ani avea permisul de conducere suspendat. El s-a ales cu dosar penal, cercetările continuând în acest caz.

Un alt șofer, tot din Dâmbovița, a fost prins pe DJ 702, în localitatea Dobrești, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus de polițiștii argeșeni la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma faptei sale, s-a ales cu dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut.

 

Foto descriptiv: stirileprotv.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cocu | comuna Cocu | Dâmbovița | Dobrești | Drumul Național 7 | Morărești | Pitești | Poiana Lacului | Vedea

Ultimele articole