Pitești. Fără semafor cu buton la trecerea de pietoni din apropierea McDonalds Nord

de | 19.10.2023 19:00 | Pitești, Administrație

Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale din Pitești a respins ieri propunerea de montare a unui semafor cu buton la trecerea de pietoni din apropierea stației de așteptare călători de la Dedeman, ”întrucât odată cu deschiderea McDonalds în zonă, trecerea este foarte tranzitată”.

Referitor la propunerea de montarea de indicatoare de restricție cu semnificația ”Oprirea interzisă” pe carosabilul străzii Câmpului, pe tronsonul din dreptul blocurilor 82 și 82bis, pe partea stângă a direcției de mers către strada Iosif Gabrea, ei bine, în acest caz s-au montat stâlpișori. Au rămas în analiză următoarele două propuneri: cea de montarea a două limitatoare de viteză, unul pe strada Augustin Z.N. Pop și altul pe strada Constantin Dudescu, în apropierea intersecției celor două străzi, dar și cea de instituire a sensului unic pe strada Hamangiu, prin spatele blocurilor D5a și D5b, cu circulația autovehiculelor dinspre strada Manu Mărăcine către Bd. Republicii. S-a respins propunerea de montare a unei plăcuțe adiționale la indicatorul cu semnificația ”Accesul interzis” montat în capătul aleii Despot Vodă dinspre strada Traian, în așa fel încât să fie permis accesul cadrelor didactice (solicitare a Școlii Gimnaziale Traian). Totodată, s-a respins montarea ”unui semafor cu buton la trecerea de pietoni de pe carosabilul Bd. Nicolae Bălcescu, din apropierea stației de așteptare călători de la Dedeman, întrucât odată cu deschiderea McDonalds în zonă, trecerea este foarte tranzitată”.

Foto descriptiv. Sursă foto: Digi 24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Pitești! Sâmbătă are loc Parada Moto de închidere de sezon a comunității moto argeșene

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dedeman | Digi | Nicolae Bălcescu | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole