Pitești. Femeie terorizată și jefuită de fostul concubin

de | 30.07.2024 19:55 | Eveniment, Județean

Astăzi, 30 iulie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de
tâlhărie (două acte materiale) și încălcarea obligațiilor dispuse prin ordin de protecție (patru acte materiale),

Vizat de acest dosar este un bărbat de 62 de ani, aflat în prezent în arest preventiv.

Bărbatul este acuzat că, pe 09 iulie, deși împotriva lui era emis un ordin de protecție, ar fi mers la locul de muncă al fostei concubine, iar prin acte de violență, i-ar fi furat telefonul mobil.

De asemenea, din cercetări a mai rezultat că, la data de 24 iunie, bărbatul ar fi deposedat-o, tot prin violență de telefonul mobil, iar pe 08 iulie, a încercat să ia legătura cu femeia, la locul de muncă al acesteia.

Reamintim că pe 9 iulie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus, în ziua de 10 iulie, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În prezent, oamenii legii au finalizat cercetările, iar dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv Adevarul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gest extrem al unui tânăr de 16 ani! A încercat să se omoare în arestul Poliţiei Capitalei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole