Pitești. Au fost premiați primii campioni ai competiției „Cupa Caroli la înot”, ediția a II-a!

de | 11.03.2023 16:19 | Știri, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Primii 30 de tineri înotători, competitori la grupa de vârstă 9 ani, au fost premiați, în aplauzele antrenorilor și ale părinților sosiți din toată țara! Primăria Pitești a anunțat pe pagina de Facebook că la competiție participă 350 de tineri sportivi cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, înscriși în 17 cluburi sportive din România și din Republica Moldova, fete și băieți, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.

Caroli Foods Group, parte a grupului Sigma, organizează, alături de CSM Pitești, în acest weekend (11-12 martie 2023), la Pitești, bazinul Costache Negri, cu sprijinul Federației Române de Natație, al Asociațiilor de Pentatlon Modern și al Primăriei Municipiului Pitești, a doua ediție a competiției „Cupa Caroli” la înot.  În cadrul competiției, vor fi acordate aproape 200 de medalii din partea Caroli Foods Group și produse din partea Decathlon și Muller. Concursul constă în 5 tipuri de probe, care se vor desfășura după sistemul seriilor contracronometru. Prima probă a început la ora 09:00. Administratorul Public al Municipiului Pitești, Lucrețiu Tudor, a făcut oficiile de gazdă, transmițând mesajul primarului Cristian Gentea și oferind campionilor primele medalii și cupe.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

”Vom oferi mereu suportul administrației locale, alături de cel al mediului de afaceri, într-un parteneriat pentru performanță. Ne-am implicat pentru că avem convingerea că sportul trebuie să primească sprijin constant. Caroli Foods Group onorează Piteștiul cu a doua ediție a Cupei Caroli la înot, în bazinul acoperit Costache Negri. Suntem încrezători că vom vedea și anul acesta rezultate cu care tinerii sportivi, antrenorii și părinții se vor putea mândri!”, a transmis Cristian Gentea, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a administrației locale.

Anul trecut, Caroli Foods Group a investit într-un balon presostatic la bazinul Costache Negri din Pitești pentru ca astfel de competiții, precum Cupa Caroli, să poată avea loc pe tot parcursul anului.

”Această ediție a competiției este una internațională, suntem bucuroși că sportivii din Republica Moldova s-au alăturat! Piteștiul este pe harta competițiilor importante pentru tinerii înotători și mulțumim pentru acest fapt și Clubului Sportiv Municipal Pitești!”, a declarat Lucrețiu Tudor, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Baschet, Pitești. S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de joi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole