Pitești: Și-a hărțuit fosta iubită și l-a bătut pe rivalul său

de | 27.01.2023 15:01 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Pitești: Și-a hărțuit fosta iubită și l-a bătut pe rivalul său

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost reținut de oamenii legii pentru infracțiunile de hărțuire (două acte materiale), distrugere, amenințare și loviri sau alte violențe.

Conform cercetărilor desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, bărbatul și-a hărțuit vreme de câteva luni fosta iubită. Mai exact, în perioada august-noiembrie, acesta a urmărit-o constant pe femeie. Mai mult, după ce a aflat că aceasta este într-o relație cu un alt bărbat, omul i-a distrus mașina rivalului său. Ulterior, pe 22 noiembrie a dat ochii cu acesta și l-a bătut, provocându-i leziuni ce au fost estimate din punct de vedere medico-legal la 2-3 zile de îngrijiri.

Joi, 26 ianuarie, bărbatul de 40 de ani a fost depistat la domiciliul său din comuna Calopăr, județul Dolj, și condus la sediul poliței, pentru audieri.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mansarda unei locuințe din Argeș a luat foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole