Pitești. I-a dat mașina unui tânăr de 18 ani, deși știa că nu are permis

de | 18.08.2024 15:34 | Eveniment, Județean

Mai multe infracțiuni rutiere în urma unei depistări în trafic efectuată de polițiști!

Inconștiență fără margini din partea unui tânăr de 19 ani, din Pitești. Pe 16 august, piteșteanul a plecat la plimbare cu mașina, însoțit de un prieten de 18 ani, din aceeași localitate.

La un moment dat, tânărul de 19 ani l-a lăsat pe cel de 18 ani să îi conducă mașina, deși știa că acesta nu are permis de conducere. Cursa nu a durat mult, iar pe DJ 703I, pe raza comunei Mălureni, ei au fost trași pe dreapta de polițiști, pentru un control de rutină.

În momentul depistării, la volan se afla tânărul de 18 ani. Oamenii legii au efectuat verificări, iar în urma acestora au constatat că acesta nu deține permis de conducere.

Totodată, cu ocazia depistării în trafic, în autoturism se găsea, în calitate de pasager, și un alt tânăr de 19 ani, din Pitești, în urma verificărilor rezultând că cel din urmă i-ar fi încredințat autoturismul tânărului de 18 ani care se afla la volan la momentul depistării, deși cunoștea că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.”, transmite IPJ Argeș

Prin urmare, în urma celor constatate, cei doi s-au ales cu dosare penale, tânărul de 18 ani pentru că a condus fără permis, iar cel de 19 va fi cercetat pentru încredințarea unui autovehicul spre a fi condus unei persoane despre care se știa că nu deține permis de conducere.

Aceste fapte sunt prevăzute de articolul 335 alin. 1 și, respectiv, articolul 335 alin. 3 din Codul Penal.

Foto descriptiv observatorulph.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr din Olt, depistat conducând fără permis și sub influența alcoolului pe străzile din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mălureni | Pitești

Ultimele articole