PITEȘTI. Incendiu la o locuință din cartierul Trivale!

de | 30.07.2024 07:50 | Eveniment, Importante, Pitești

Pompierii de la Detașamentul Pitești au fost solicitați să intervină în cartierul Trivale din Municipiul Pitești în jurul orei 03:45 pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință tip parter.

S-a intervenit la fața locului cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanța SMURD.

Pompierii au constatat că flăcările se manifestau la acoperișul locuinței de aproximativ 150 mp, fără posibilități de propagare la vecinătăți și ai intervenit cu operativitate, evitând extinderea flăcărilor la tot acoperișul și în interiorul imobilului.

Au ars 70 mp. din acoperiș și aproximativ 30 mp. de lambriu din tavanul unei terase.

Din fericire nu au fost identificate persoane rănite.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui cablu de electricitate.

incendiu casa acoperis

Foto: ISU Argeș

 

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/barbat-lovit-de-trasnet-pe-santierul-autostrazii-la-merisani-179672/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Trivale

Ultimele articole