PITEȘTI. Informații noi despre lucrările de la sensul giratoriu Shopping Park Pitești – Leroy Merlin

de | 26.06.2024 18:15 | Administrație, Pitești

După cum bineștiți investitorul S7 Pitești Property, în parteneriat cu Mitiska REIM, execută lucrări în sensul giratoriu din zona de nord a municipiului – Shopping Park Pitești.
Referitor la aceste lucrări primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a anunțat în mediul online că în perioada 26 – 28 iunie acestea vor fi efectuate începând cu ora 20:00.
Așa cum am convenit, dezvoltatorul S7 Pitești Property & Mitiska REIM anunță că, începând din această seară, până vineri, 28 iunie, lucrările de la sensul giratoriu Shopping Park Pitești — Leroy Merlin (Bulevardul Nicolae Bălcescu) se vor desfășura noaptea, începând cu ora 20:00!”, a transmis edilul Piteștiului.
Mai aflăm că de vineri, 28 iunie, se vor ridica toate restricțiile impuse, iar intersecția va funcționa în regim de sens giratoriu.
Valul de căldură excesiv a impus reorganizarea ultimelor operațiuni tehnice privind racordarea, asfaltarea și realizarea marcajelor.”
Pe această cale investitorul își cere scuze pentru disconfortul prelungit și mulțumește autorităților și participanților la trafic pentru înțelegere.
Foto: Facebook Cristian Gentea
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Nicolae Bălcescu | Pitești

Ultimele articole