Pitești. Mobilizare de forțe în Nord, după ce o tânără de 18 ani a sunat la 112

de | 13.06.2024 14:43 | Județean, Eveniment, Importante

Un apel la 112 a pus pe jar polițiștii argeșeni.

Astăzi, în jurul orei 12:30, o tânără din zona de Nord a municipiului Pitești a sunat la 112 și striga după ajutor, după care apelul s-a întrerupt.

Polițiștii au încercat să reia legătura cu apelanta, însă aceasta nu a răspuns. Prin urmare, spre zona din care venea apelul, au fost direcționate toate echipajele disponibile din cadrul Poliției Municipiului Pitești. De asemenea, la locul cu pricina au intervenit și polițiștii de investigații criminale.

Oamenii legii au cercetat zona, iar în urma verificărilor au identificat un martor care le-a arătat apartamentul de unde s-ar fi auzit țipete. Imediat, polițiștii au mers către locul indicat și au pătruns în interiorul apartamentului, prin spargerea ușii de la intrare, unde au găsit două persoane, o tânără de 18 ani, cea care a inițiat apelul la 112, și un bărbat de 34 de ani, care erau în afara oricărui pericol.

Inițial, tânăra nu a recunoscut că a sunat la 112, însă în cele din urmă a declarat că a făcut asta deoarece avea un conflict cu bărbatul de 34 de ani.

Menționăm faptul că tânăra nu a solicitat îngrijiri medicale, până la acest moment.”, transmite IPJ Argeș

Cei doi au fost duși la audieri, iar în funcție de rezultatele verificărilor, vor fi luate măsurile legale în consecință.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie pe DN 7! Un șofer a murit după ce a ajuns cu mașina pe un câmp

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole