Pitești. Municipalitatea oferă opțiunea online pentru plata impozitelor și taxelor locale

de | 04.01.2024 09:02 | Pitești, Administrație

Pentru evitarea aglomerării la ghișeele centrelor de încasări, administrația locală din Pitești recomandă plata online a impozitelor și taxelor locale.

Municipalitatea oferă opțiunea online pentru plata impozitelor și taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale. Repede, simplu și sigur! Fără timp pierdut la ghișeele centrelor de încasări pentru taxe și impozite locale! Plata online se poate efectua rapid, de la distanță, din confortul casei tale sau de la birou, fără comision, accesând una dintre platformele on-line: www.primariapitesti.ro sau www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Vă reamintim că impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri şi impozitul pe mijloacele de transport aferente anului fiscal 2024 se pot plăti în două rate egale, până la data de:

– 31 martie 2024 inclusiv;

– 30 septembrie 2024 inclusiv.

Pentru plata cu anticipaţie a impozitelor datorate pentru întregul an fiscal 2024, de către persoanele fizice, până la data de 31 martie 2024 inclusiv, se acordă o bonificaţie de 10%

Foto descriptiv. Sursă foto: alba24.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se circulă în condiții de carosabil umed pe A1 Bucureşti-Piteşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole